Go Back
+ servings
Två bitar chokladbrownie på en tallrik med kakaopulver runtom.
Print
1 av 1 röst

Low carb brownie

Förberedelser10 minuter
Active Time15 minuter
Total tid25 minuter
Måltid: Bakverk & kakor, Efterrätter
Yield: 10
Author: Lari Salminen

Materials

  • 6 st ägg
  • 160 g smält smör
  • 60 g kakaopulver
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 tsk vaniljextrakt
  • 120 g färskost (naturell)
  • 3 msk sötning

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 180 grader.
  • Lägg alla ingredienser i en skål.
  • Mixa ihop samtliga ingredienser med en mixerstav till en jämn smet.
  • Häll upp smeten i en form (ca 20x20 cm) med bakplåtspapper i.
  • Ställ in i ugnen och grädda cirka 15-20 minuter tills det att den har stelnat till. Du kan känna med en tandpetare i mitten om den har en bra konsistens. Det skall inte fastna något på tandpetaren i så fall (om du inte vill att den skall vara lite kladdig). Ta ut och skär upp i bitar.