Go Back
+ servings
En brödskiva fylld med grönsaker och krämig fyllning, med två bröd i bakgrunden.
Print
4,67 av 3 röster

Ljusa frallor

Active Time40 minuter
Total tid40 minuter
Måltid: Bröd & kex
Yield: 6
Author: Lagatochklart

Materials

  • 30 g Smör
  • 3 st ägg
  • 1 dl Vispgrädde
  • 1 dl Riven ost
  • 2 dl Mandelmjöl
  • 3 msk Kokosmjöl
  • 3 msk Fiberhusk
  • 0,5 dl Pofiber
  • 0,5 tsk salt
  • 2 tsk Bakpulver
  • Vallmofrön att strö över

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 190 grader. Smält smöret, vispa äggen till en luftig smet i en bunke. Cirka 3 minuter med elvisp Tillsätt smör samt grädde och rör om väl . Blanda ner osten.
  • Rör ihop de torra ingredienserna och blanda ner dom i smeten ordentlig. Låt smeten stå och svälla i cirka 10 minuter.
  • Forma 4-6 bullar och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Strö över vallmofrön och grädda i ugnen tills bullarna har fått fin färg Cirka 20 min. Låt svalna på galler.