Börja med att ta fram alla ingredienser till wrapbrödet.
Vispa upp ägget i en bunke med elvisp.
Tillsätt de övriga ingredienserna och fortsätt vispa med elvispen tills du får en tjockare konsistens.
Häll ut smeten på ett bakplåtspapper och bred ut den i en cirkel rätt så tunt. (ca 18cm i diameter)
Lägg sedan ett bakplåtspapper över.
Stoppa in i mitten av ugnen på 150grader i 10 minuter.
När den är klar så tar du bort bakplåtspapperet direkt från din wrap och lägger den för att svalna.
När wrapen har svalnat så spritsar du/smetar du på mandelmassan på wrapbrödet liknande som på bilden.
(här väljer du själv hur mycket mandelmassa du vill ha på din semmelwrap)
Vispa upp grädden och blanda i vaniljpulvret.
Spritsa ut grädde ovanpå mandelmassan.
Vik sedan kanterna av wrapbrödet över grädden och din semmelwrap är klar!