Du behöver ha låtit chokladsåsen blivit fastare i kylen innan du kan bre den på din wrap.
Ta en sked och rör runt i din chokladkräm tills du ser att den mjuknar till lite och blir lätt att stryka ut på ditt svala wrapbröd.
Choklad Maränggrädde
Vispa grädden tjock och blanda ner vaniljpulvret.
Vispa äggvitorna i en annan bunke till hårt skum.
(se till att dina vispar är helt rena från grädde innan du ska vispa äggvitorna)
Blanda ner sötningen och vispa sedan en liten stund till.
Nu behöver du chokladsås.
Så om du inte har sparat en del av chokladsåsen framme innan du stoppade in den i kylen så går det jätte bra att på svagaste värmen på spisplattan, ta chokladkräm i en kastrull och under omrörning sakta tina upp din chokladkräm så den blir mer till sås. (låt svalna innan användning)
Blanda ner den svala (hällbara/rinnig) chokladsåsen i den uppvispade marängen.
Vänd sedan ner den uppvispade grädden så att allt blandas.
På med plastfolie och låt stå en stund i kylen. (ca 5 min)
Spritsa din choklad maränggrädde över chokladkrämen.
Vik sedan kanterna av wrapbrödet över grädden och din semmelwrap är klar!