Lchf Bagels
Dessa LCHF bagels är otroligt goda och inte alls knepiga att baka. Helt perfekt för dig som saknar nybakta bagels att fylla med gott pålägg.
Förberedelser10 minuter minuter
Active Time15 minuter minuter
Total tid25 minuter minuter
Yield: 6
Author: @sockerfrittsaklart
- 225 g Riven ost
- 40 g Färskost
- 0,5 dl Solrosmjöl
- 2 dl Havrefiber
- 2 tsk Bakpulver
- 1 st ägg
- 1 st Ägg för pensla med
- Svarta sesamfrön
- Flingsalt
Sätt ugnen på 225 grader.
Lägg riven ost och philadelphiaost i en skål.
In i mikron till allt har smält.
I en annan skål blandar man de torra ingredienserna.
Blanda i de torra ingredienserna i den smälta osten och tillsätt ägget, knåda ihop till en deg.
Dela degen i 6 delar och forma till bullar, platta till dom och tryck ett hål i mitten.
Vispa upp ett ägg och pensla bageln och strö över svarta sesamfrön och flingsalt.
In i ugnen på 225 grader i 15 minuter