Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
3,40
av
5
röster
Lakritstryfflar
Förberedelser
5
minuter
minuter
Active Time
10
minuter
minuter
Total tid
15
minuter
minuter
Måltid:
Godis, Högtider (Jul, påsk, midsommar), Julrecept, Sötsaker
Yield:
20
Author:
Lari Salminen
Materials
200
g
Mörk choklad (minst 70%)
1,5
dl
Vispgrädde
1
tsk
Lakritspulver
1
krm
salt
Instruktioner
Hacka ner chokladen i lite mindre bitar.
Koka upp grädden.
Ta kastrullen med grädden från spisen och lägg i den hackade chokladen och rör om hela tiden tills all choklad har smält.
Tillsätt lakritspulver och salt. Smaka av om det behövs mer smaksättning eller inte.
Låt blandningen svalna något och häll sen upp den i en spritspåse och spritsa ut i knäckformar.
Ställ i kylen och låt de sätta sig.