Go Back
+ servings
Tre bärpajer med hallon och smuldeg i aluminiumformar.
Print
2 av 1 röst

Lagatochklarts Hallonmazariner

Förberedelser20 minuter
Active Time30 minuter
Total tid50 minuter
Måltid: Bakverk & kakor
Yield: 4
Author: Lagatochklart

Materials

Botten

  • 80 g rumsvarmt Smör
  • ½ tsk vaniljpulver
  • 2 tsk sötning
  • 3 dl mandelmjöl
  • ½ dl kokosnötsmjöl

Fyllning

  • 200 g hallon (frysta)
  • 1 dl mandelmjöl
  • 1 msk sötning

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 180 gr
  • Blanda rumsvarmt smör tillsammans med dom resterande ingredienser väl.
  • Koka hallonen i en kastrull på medelvärme i cirka 5 minuter, låt svalna något. Tillsätt mandelmjöl och sötningsmedel.
  • Tryck ut degen i mazarinformar av papper eller i smorda metallformar. (spara lite deg till att strö över mazarinerna) Ställ formarna på en plåt. Grädda bottnarna i ugnen i cirka 5-10 minuter eller tills Bottnarna har fått fin färg.
  • Lägg i hallon fyllningen i mazarinerna och strö över resterande deg smulor och grädda i ugn i cirka 15-20 min.