Go Back
+ servings
Flera kycklinglårfiléer som tillagas i en airfryer med en gyllenbrun yta.
Print
5 av 2 röster

Kycklinglårfilé i airfryer

Kycklinglårfilé i airfryer är ett superenkelt och gott sätt att tillaga kyckling på. Det är lätt och smidigt och blir saftigt och gott!
Förberedelser10 minuter
Active Time18 minuter
Total tid28 minuter
Måltid: Airfryer, Kycklingrecept, Lättlagat, Lunch, Mejerifritt, Middagstips
Yield: 3
Author: Lari Salminen

Materials

  • 700 g Kycklinglårfilé
  • 2 msk Tamarisoja
  • 1 msk Garam masala
  • 2 tsk Sesamolja

Instruktioner

  • Blanda ihop alla ingredienser i en bunke och låt ligga och marineras en stund.
    Marinerade kycklingbitar i en svart skål med en träsked.
  • Lägg i din kyckling i airfryern och kör igång den. 190°C i cirka 18 minuter. Vänd på kycklingen ett par gånger under tiden. Om du vill ha stenkoll på att kycklingen är tillagad och klar, så är det bra att använda en digital stektermometer. Kycklingen är klar när den har en kärntemperatur på 72°C.
    Marinerade kycklinglår placerade i en air fryer innan tillagning.
  • Ta ut och servera direkt med goda tillbehör.