Putsa och skär kycklingen i lagom stora bitar, det är lite upp till hur du själv vill ha det.
Bryn kycklingen i en stekpanna i smör.
Salta med örtsalt och peppra med lite svartpeppar.
Häll över den brynta kycklingen i en större gryta.
Dela champinjonerna i större bitar och bryn på dom lite i samma stekpanna med ytterligare smör.
Flytta över dom till grytan.
Skär upp lök, purjolök, vitlök, morot och tillsätt till grytan.
Tillsätt vatten. kycklingfond, tamarisoja, timjan, dijonsenap och grädde.
Låt allt koka upp och puttra i cirka 5 minuter.
Skär paprikan i bitar och tillsätt till grytan.
Låt nu grytan puttra i cirka fem minuter till.
Riv ner skalet från 1,5 citron och pressa i saften.
Blanda arrowrot med lite kallt vatten och rör ner i den sjudande grytan tills det att du har rett av grytan till önskad konsistens.
Smaka av med örtsalt och svartpeppar.
Servera direkt!