Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Anteckning
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Inga röster än
Kycklingburgare
Saftiga kycklingburgare med gyllene stekyta. Perfekt för en LCHF-burgare eller som proteinrikt tillbehör till sallad och grönsaker!
Total tid
15
minuter
minuter
Måltid:
Huvudrätt, Kycklingrecept, Lättlagat, Lunch
Kök:
Amerikanskt, Skandinaviskt
Keyword:
lättlagat med kycklingfärs, lchf-burgare, recept med kycklingfärs
Yield:
4
stycken
Calories:
181
kcal
Author:
Lari Salminen
Materials
500
g
kycklingfärs
1
msk
dijonsenap
Salt + peppar
1
st
stor pressad vitlöksklyfta
Smör att steka i
Instruktioner
Blanda ihop färsen med de övriga ingredienserna, mosa inte ihop allt för mycket.
Forma 4 burgare av smeten.
Hetta en stekpanna med smör och stek burgarna tills färdiga.
Lite högre värme från början för att få fin stekyta på dom, sänk sedan värmen lite.
Se till att steka dom tills dom är helt genomstekta.
Anteckning
Tips på goda tillbehör du kan välja mellan för att bygga din egen kycklingburgare:
Chaffles
(att använda som bröd)
Coleslaw
Big Mac dressing
Picklad rödlök
Hemgjord ketchup
Hamburgerdressing
Givetvis så kan du ha sallad, saltgurka, tomat och andra goda tillbehör med. Det är bara att låta fantasin flöda.
Nutrition
Kalorier:
181
kcal
|
Kolhydrater:
0,3
g
|
Protein:
22
g
|
Fett:
10
g
|
Fiber:
0,2
g