Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
4,14
av
30
röster
Kyckling med spenat och soltorkade tomater
Förberedelser
15
minuter
minuter
Active Time
20
minuter
minuter
Total tid
35
minuter
minuter
Måltid:
Kycklingrecept, Lättlagat
Yield:
4
Author:
Lari Salminen
Materials
800
g
kycklingfilé
450
g
frusen bladspenat
4
st
klyftor vitlök
100
g
soltorkade tomater
5
dl
grädde
1
msk
kycklingfond
Salt
nymalen svartpeppar
smör till stekning
Instruktioner
Skär upp kycklingen i önskade bitar. Bryn den i lite smör. Salta och peppra.
Pressa/riv/hacka ner vitlöken, tillsätt spenat och hackade tomater.
Slå på grädde och kycklingfond.
Koka upp och låt puttra under omröring tills rätt konsistens på såsen uppnåtts.
Smaka av och servera.