Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
5
av
2
röster
Kryddsmör med soltorkade tomater och basilika
Förberedelser
5
minuter
minuter
Active Time
5
minuter
minuter
Total tid
10
minuter
minuter
Måltid:
Såser & röror, Tillbehör
Yield:
6
Author:
Lari Salminen
Materials
200
g
Smör, rumsvarmt
2
st
Vitlöksklyftor, finhackade/rivna
3
msk
Färsk basilika, fint hackad
1
dl
Soltorkade tomater, hackade
1
tsk
Flingsalt
1
krm
nymalen svartpeppar
Du behöver
Elvisp
Bakplåtspapper
Instruktioner
Lägg alla ingredienser i en bunke och vispa ihop allt. Ju mer du vispar, desto fluffigare blir smöret och desto lättare smälter det på maten sedan.
Ta fram ett bakplåtspapper och lägg ut smöret på mitten av det.
Rulla ihop allt till en rulle och snurra ihop ändarna så att du har något som ser ut lite som en smällkaramell.