Go Back
+ servings
Kryddsmör i skivor med soltorkade tomater och vitlök på en brun tallrik.
Print
5 av 2 röster

Kryddsmör med soltorkade tomater och basilika

Förberedelser5 minuter
Active Time5 minuter
Total tid10 minuter
Måltid: Såser & röror, Tillbehör
Yield: 6
Author: Lari Salminen

Materials

  • 200 g Smör, rumsvarmt
  • 2 st Vitlöksklyftor, finhackade/rivna
  • 3 msk Färsk basilika, fint hackad
  • 1 dl Soltorkade tomater, hackade
  • 1 tsk Flingsalt
  • 1 krm nymalen svartpeppar

Du behöver

  • Elvisp
  • Bakplåtspapper

Instruktioner

  • Lägg alla ingredienser i en bunke och vispa ihop allt. Ju mer du vispar, desto fluffigare blir smöret och desto lättare smälter det på maten sedan.
  • Ta fram ett bakplåtspapper och lägg ut smöret på mitten av det.
  • Rulla ihop allt till en rulle och snurra ihop ändarna så att du har något som ser ut lite som en smällkaramell.