Skär ner broccolibuketterna till lite mindre buketter. Skiva vitlöken.
Blanda ägg, mandelmjöl och fiberhusk i en bunke. Ställ åt sidan och låt svälla lite.
Bryn broccolin i oljan så att den får lite färg. Tillsätt vitlöken och låt den gå med en stund. Ta bort från värmen och låt svalna när broccolin mjuknat lite.
Kör broccolin och vitlöken i en matberedare så att det blir grovhackat. Det går bra att hacka för hand med.
Blanda ihop samtliga ingredienser i en bunke och rör om ordentligt så det är välblandat. Smaka av så det är lagom salt.
Ta fram en plåt med bakplåtspapper på. Forma små biffar som du lägger ut på plåten. Cirka 10-15 stycken beroende på storlek. Blöta gärna händerna så blir det lättare att forma dem.
Ställ in i ugnen på 200 grader och grädda dem i cirka 15 minuter. Ta ut dem och vänd på dem och grädda ytterligare 15 minuter. De skall ha en fin gyllenbrun färg och vara lite krispiga när de är färdiga.