Go Back
+ servings
En stekpanna med pasta i grön sås toppad med hackade hasselnötter.
Print
4 av 1 röst

Krämig ”pasta”sås med ädelost & nötter

Förberedelser5 minuter
Active Time10 minuter
Total tid15 minuter
Måltid: Lättlagat, Lunch, Vegetariskt
Yield: 2
Author: Anna-Karin M

Materials

  • 200 g Shiratakinudlar
  • 150 g Fryst bladspenat
  • 1 Klyfta vitlök
  • 1 dl Grädde
  • 75 g Ädelost
  • 0,5 dl Hasselnötter
  • Smör
  • salt
  • Svartpeppar

Instruktioner

Förberedelse

  • Grovhacka nötterna och den frusna bladspenaten. Hacka vitlöksklyftan. Skölj shiratakinudlarna.

Tillaga

  • Fräs vitlök och spenat i smöret. Se till att all vätska lämnar spenaten.
  • Tillsätt grädde, salt och peppar. Låt koka ihop några minuter.
  • Smula ner osten och låt smälta.
  • Tillsätt nudlarna och se till att de blir varma av såsen. Toppa med nötter.