Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
4
av 1 röst
Krämig ”pasta”sås med ädelost & nötter
Förberedelser
5
minuter
minuter
Active Time
10
minuter
minuter
Total tid
15
minuter
minuter
Måltid:
Lättlagat, Lunch, Vegetariskt
Yield:
2
Author:
Anna-Karin M
Materials
200
g
Shiratakinudlar
150
g
Fryst bladspenat
1
Klyfta vitlök
1
dl
Grädde
75
g
Ädelost
0,5
dl
Hasselnötter
Smör
salt
Svartpeppar
Instruktioner
Förberedelse
Grovhacka nötterna och den frusna bladspenaten. Hacka vitlöksklyftan. Skölj shiratakinudlarna.
Tillaga
Fräs vitlök och spenat i smöret. Se till att all vätska lämnar spenaten.
Tillsätt grädde, salt och peppar. Låt koka ihop några minuter.
Smula ner osten och låt smälta.
Tillsätt nudlarna och se till att de blir varma av såsen. Toppa med nötter.