Skär ner paprikan i antingen ringar eller stavar, det är en smaksak hur man tycker det ser vackrast ut.
Lägg åt sidan tills vidare.
Skär kycklingen i större bitar. Har du små kycklingfiléer så kan du ha dom hela.
Blanda ihop alla kryddor och rubba kycklingen med denna. Det ska vara rikligt med kryddor på kycklingen.
Ta fram en stor stekpanna med höga kanter (traktörpanna). Vi ska nämligen tillaga allt i en och samma stekpanna.
Tillsätt olja och smör och värm upp pannan på medelhög värme.
Bryn kycklingen. Cirka 5-7 minuter på varje sida.
När du har stekt kycklingen på bägge sidor, så lägger du upp dom på en tallrik tills vidare.
I samma panna, smält smöret och tillsätt skivade champinjoner och paprika tillsammans med vitlök, salt och peppar.
Låt allt steka i cirka fem minuter under omrörning. Se till att inte ha för hög värme i pannan då vi inte vill att det ska bli en bränd smak.
Tillsätt timjan och rosmarin och låt fräsa med en minut.
Tillsätt grädden och låt allt koka upp. Låt puttra ett par minuter.
Blanda ner riven parmesanost i såsen.
Lägg i kycklingen i pannan igen och blanda ner persiljan.
Låt allt småputtra tills du har en fin konsistens på såsen.
Smaka av med salt och peppar.
Garnera med lite hackad persilja och servera direkt.