Go Back
+ servings
Två glas med chiapudding toppade med blåbär och pumpakärnor.
Print
Inga röster än

Krämig Chiapudding med vanilj

Denna chiapudding med vanilj är en otroligt enkel och mättande pudding som funkar som frukost eller varför inte som ett mellanmål innan träningspasset?
Förberedelser10 minuter
Active Time5 timmar
Total tid5 timmar 10 minuter
Måltid: Frukost, Lättlagat, Mejerifritt
Yield: 4
Author: Lari Salminen

Materials

  • 400 g Kokosmjölk
  • 4 msk Chiafrön
  • 1 tsk Vaniljpulver

Instruktioner

  • Häll upp kokosmjölken i en skål och vispa den lite så att den blir slät och fin.
    Skål med yoghurt och en sked på en randig skärbräda med chiafrön i en liten skål.
  • Blanda ner chiafrön och vaniljpulver, eller annan smaksättning om du vill det. Rör om ordentligt så att alla fröna blandas ut i vätskan.
    En skål med gröt som innehåller chiafrön och mjölk på en randig underlag.
  • Häll upp i fyra portionsburkar med lock. Ställ de i kylen över natten.
    Två glas med chiafröpudding toppade med blåbär och pumpakärnor.
  • Ta ut och servera med lite färska bör, kanske lite frön och lite riven kokos eller något annat gott som du vill ha till.
    Två glas med chiapudding toppade med blåbär och pumpakärnor på en randig yta.