Skär upp köttet i tärningar i en storlek som du tycker om. Jag brukar hålla mig till cirka 3x3 cm.
Bryn köttet i lite smör. Salta och peppra.
Tänk på att bryna köttet i omgångar, så att du inte gör allt på en gång.
Lägg köttet i en större gryta.
Häll på vin, vatten, tamarisoja, kalvfond, rosmarin och lagerblad.
Låt allt koka upp och låt sedan köttet stå och puttra på medelhög värme i cirka en timme, tills det att köttet nästan är helt mört.
Här måste du testa dig fram, för det är olika lång koktid på olika kött. Är köttet inte mört nog, så måste du låta det koka längre.
Tillsätt grädden och koka upp. Låt puttra 10-15 minuter till.
Skär ner grönsakerna och fräs dom i lite smör.
Tillsätt dom i grytan och låt koka med 5-10 minuter.
Red av med arrowrot som du först blandar ut i lite kallt vatten och sedan tillsätter lite i taget under omrörning tills du har en lagom konsistens.
Smaka slutligen av med salt och peppar.