Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
4,43
av
14
röster
Kesobröd med hasselnötter och chiafrön
Förberedelser
15
minuter
minuter
Active Time
15
minuter
minuter
Total tid
30
minuter
minuter
Måltid:
Bröd & kex, Frukost
Yield:
8
Author:
Lari Salminen
Materials
3
ägg
125
g
Keso
5
msk
Kokosmjöl
2
msk
Linfrön
1
msk
Fiberhusk
3
msk
Hackade hasselnötter
2
msk
Chiafrön
3
tsk
Bakpulver
2
msk
Kokosolja, smält
1
krm
salt
Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader.
Mixa ihop ägg och keso till en slät smet.
Blanda ihop de torra ingredienserna.
Blanda ihop äggsmet, de torra ingredienserna och kokosoljan. Rör ihop det till en jämn smet/deg.
Lägg ut degen på en bakplåtspappersklädd plåt/form. Platta ut den med fuktiga händer så den är cirka 1-1½ cm tjock.
Ställ in i ugnen och grädda i cirka 15 minuter.
Ta ut och låt svalna. Skär sedan i cirka 6-8 bitar.