Go Back
+ servings
Skivor av nötbröd med frön placerade på en grön servett.
Print
4,43 av 14 röster

Kesobröd med hasselnötter och chiafrön

Förberedelser15 minuter
Active Time15 minuter
Total tid30 minuter
Måltid: Bröd & kex, Frukost
Yield: 8
Author: Lari Salminen

Materials

  • 3 ägg
  • 125 g Keso
  • 5 msk Kokosmjöl
  • 2 msk Linfrön
  • 1 msk Fiberhusk
  • 3 msk Hackade hasselnötter
  • 2 msk Chiafrön
  • 3 tsk Bakpulver
  • 2 msk Kokosolja, smält
  • 1 krm salt

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 200 grader.
  • Mixa ihop ägg och keso till en slät smet.
  • Blanda ihop de torra ingredienserna.
  • Blanda ihop äggsmet, de torra ingredienserna och kokosoljan. Rör ihop det till en jämn smet/deg.
  • Lägg ut degen på en bakplåtspappersklädd plåt/form. Platta ut den med fuktiga händer så den är cirka 1-1½ cm tjock.
  • Ställ in i ugnen och grädda i cirka 15 minuter.
  • Ta ut och låt svalna. Skär sedan i cirka 6-8 bitar.