Sätt ugnen på 175grader.
Vispa ägg och sötning pösigt å fluffigt.
Blanda pofiber, kokosmjöl, kakao, vaniljpulver och bakpulver i en skål.
Smält smöret tillsammans med 1dl grädde.
Häll ner mjöl/kakoblandningen i äggfluffet och blanda i grädde/smöret och vispa ihop till en fin å jämn smet.
Häll ut i en ugnsform, jag har klätt en form med bakplåtspapper. Grädda ca 15-30min beroende på tjocklek. Känn med en gaffel och om de inte fastnar något är den klar.
Ta ut den ur formen och låt svalna helt.
Du kan nu göra glasyren.
Bryt chokladen i mindre bitar, lägg de i en kastrull. Häll i 1dl grädde och värm försiktigt upp å rör om tills du fått en jämn fin smet.
Nu smular du sönder kakan och blandar i glasyren och rullar till bollar. Jag måtta med 1msk och rullade till bollar. Sen in i frysen 30 ca min.
Smält 150g choklad i mikro, låt svalna lite. Ta en tandpetare och stoppa i en boll, rulla i choklad, strö lite kokos över/runt om. Ta hjälp av en sked för att lossa bollen om den sitter fast och strö på lite mer kokos om det blir ett hål.