Go Back
+ servings
En hög av kardemummascones placerade på en träskärbräda.
Print
3,50 av 8 röster

Kardemummascones

Enkla och goda kardemummascones som passar perfekt till en kopp te både som frukost eller till afternoon tea. Perfekt för dig som äter LCHF/low carb.
Förberedelser10 minuter
Active Time20 minuter
Total tid30 minuter
Måltid: Bröd & kex, Buffé/plockmat
Yield: 6
Author: Lari Salminen

Materials

  • 1 st ägg
  • 1 dl smetana
  • 1 msk vatten
  • 1 msk fiberhusk
  • 1 msk Solroskärnor
  • 4 msk kokosmjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 nypa salt
  • 1 krm malen/stött kardemumma

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 180 grader.
  • Blanda ihop ägg, smetana och vatten i en skål.
  • Blanda de torra ingredienserna och blanda ner i vätskan.
  • Klicka ut eller forma sex lika stora scones på en bakplåtspappersklädd plåt.
  • Grädda i cirka 15-20 minuter.
  • Servera med rikligt med smör och en god ost.