Go Back
+ servings
En tallrik med kokosgröt toppad med äppelmos och serverad med grädde.
Print
Inga röster än

Kaneldoftande kokosgröt

Förberedelser2 minuter
Active Time5 minuter
Total tid7 minuter
Måltid: Frukost, Gröt, Snabbmat
Yield: 1
Author: Lari Salminen

Materials

  • 1 msk linfrön
  • 1 msk kokosmjöl
  • 1 tsk kanel (malen)
  • 1 nypa salt
  • 1 dl kokosgrädde
  • 2 st ägg

Instruktioner

  • Mät upp de torra ingredienserna i en kastrull och blanda dem.
  • Tillsätt kokosgrädden och vispa det till en slät smet.
  • Vispa ner äggen.
  • Ställ kastrullen på plattan på medelhög värme och börja att värma gröten under konstant omrörning. Rör ända ner i botten så att den inte sätter sig där. Håll koll på att gröten inte blir för varm, för med tanke på att det är ägg i den så kan det bli äggröra om du värmer för mycket.
  • Häll genast upp den i en tallrik och servera med tillbehör som du tycker om.