Go Back
+ servings
Tallrik med kallskuret kött, ost, grönsaker och oliver i skålar.
Print
Inga röster än

Kalte Platte & tysk zucchinisallad

Måltid: Buffé/plockmat, Högtider (Jul, påsk, midsommar), Lättlagat, Tillbehör
Yield: 4
Author: Fett bra mat - Helena

Materials

Kalte Platte

  • Rostbiff
  • Salamikorvar
  • Kallrökt skinka
  • Varmrökt skinka
  • Ostskivor
  • Oliver
  • Annat gott som du gillar

Zucchinisallad

  • 2 st Zucchini, små fasta, skurna i tunna tunna skivor
  • 1 tsk salt
  • 1 st Rödlök, skuren i tunna tunna skivor
  • 4 msk Dill, färsk, fint skuren
  • 1 dl Créme Fraîche
  • 2 msk Äppelcidervinäger
  • Vitpeppar, nymald

Instruktioner

Så här gör du zucchinisalladen

  • Lägg zucchinin i en skål, salta och rör om väl. Om du inte tycker det är osmakligt, gärna med händerna så att du vet att saltet är fördelat väl på alla zucchiniskivor.
  • Blanda i de övriga ingredienserna och rör om väl. Låt salladen stå och dra så att smakerna utvecklas ordentligt.