Blanda ihop alla ingredienser i en kastrull.
Koka upp och låt koka ihop tills du har en sirapsliknande konsistens.
Det tar lite tid, men mot slutet så går det rätt snabbt, så var med och rör om ofta så det inte bränner.
Dra kastrullen åt sidan.
Kambenen
Sätt ugnen på 150 grader.
Om kambenen inte är dragna, dvs hinnan som sitter på bensidan, se till att dra den då. (Kika här för instruktioner)
Lägg kambenen på en plåt med bakplåtspapper.
Salta och peppra på båda sidor. Det behöver inte vara jättemycket salt då glazen är salt med.
Pensla på glaze överallt på kambenen. Både över och undersida.
Vänd köttsidan neråt.
Sätt in plåten i mitten av ugnen och låt de gå i 45 minuter.
Ta ut plåten och vänd på köttet så köttsidan är uppåt.
Pensla på lite mer glaze.
Kör i 45 minuter till.