Go Back
+ servings
LCHF-långos med Västerbottensost, gräddfil, lök och gräslök på ett vitt fat.
Print
Inga röster än

Jills västerbottenostlangos

Förberedelser15 minuter
Active Time5 minuter
Total tid20 minuter
Måltid: Buffé/plockmat, Lättlagat
Yield: 4
Author: Lari Salminen

Materials

  • 150 g Västerbottensost
  • 3 st ägg
  • 100 g färskost (naturell)
  • 1 msk fiberhusk
  • 0,5 tsk salt
  • 3 msk smör eller kokosolja till stekning

Instruktioner

  • Riv osten och mixa ihop alla ingredienser till en jämn smet. Låt stå och svälla i några minuter.
  • Stek i smör eller kokosolja tills de har fått fin färg. Smeten skall ge ungefär 10 stycken langos. Lägg på hushållspapper när de är klara.
  • Servera med din favorittopping.