Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
5
av 1 röst
Jills heta cheddardipp
Förberedelser
10
minuter
minuter
Active Time
10
minuter
minuter
Total tid
20
minuter
minuter
Måltid:
Buffé/plockmat, Lättlagat, Såser & röror, Tillbehör
Yield:
4
Author:
Lari Salminen
Materials
1
st
vitlöksklyfta
1
st
schalottenlök
1
dl
creme fraiche
2
dl
cheddarost (riven)
1
msk
jalapeños (finhackade)
1
krm
paprikapulver
1
krm
cayennepeppar
1
msk
olja
Instruktioner
Hacka lök och vitlök riktigt fint. Fräs det i lite olja tills det är mjukt.
Blanda ner övriga ingredienser i kastrullen och sänk värmen på plattan. Rör om tills osten har smält och du har fått en fin jämn dipp. Det får absolut inte koka!
Häll upp i skål och dippa på!