Go Back
+ servings
En grå ruta med texten 'Ingen bild tillgänglig' i mitten.
Print
5 av 2 röster

Italiensk salladskrydda (utan socker)

Förberedelser3 minuter
Active Time5 minuter
Total tid8 minuter
Måltid: Kryddblandningar
Yield: 10
Author: Lari Salminen

Materials

  • 3 msk basilika (Torkad)
  • 3 msk oregano (Torkad)
  • 3 msk persilja (Torkad)
  • 1 msk vitlökspulver
  • 1 msk lökpulver
  • 1 tsk timjan (Torkad)
  • 1 tsk rosmarin (Torkad)
  • 1 krm nymalen svartpeppar
  • 1 krm chiliflakes

Instruktioner

  • Lägg alla ingredienser i en stor mortel och mortla allt till en fin kryddblandning.
  • Häll upp en tättslutande burk och förvara i skafferiet.