Tärna köttet i 2x2 cm stora bitar. Bryn dem i olja och smör i en stekpanna. Salta och peppra under tiden du bryner dem. Lägg dem i en gryta.
Skär ner morot, lök och hacka vitlöken. Fräs dem i stekapanna och krydda med kofta masalan och låt kryddan fräsa med någon minut. På så vis växer smakerna fram ytterligare i kryddorna. Häll ner grönsakerna i grytan och koka ur pannan med lite vatten som du häller ner i grytan sen.
Häll på de krossade tomaterna i grytan och lägg i buljongen. Fyll upp med vatten så att det precis täcker köttet. Ha inte i för mycket vatten, då blir det blaskigt sen.
Låt koka tills det att köttet är mört och fint. Cirka 25 minuter i tryckkokare eller en timme på vanligt vis.
När köttet är mört så häller du i creme fraichen och låter den koka med i cirka fem minuter.
Smaka av med salt och servera sen tillsammans med något gott tillbehör..