Go Back
+ servings
Skål med heta tonfiskbullar, sallad, sesamfrön och chili i en mörk skål.
Print
Inga röster än

Heta tonfiskbullar med srirachamajonnäs

Variant på köttbullar kan ju behövs ibland. Dessa proteinrika tonfiskbullar passar perfekt ihop med sallad och srirachamajonnäs.
Total tid20 minuter
Måltid: Fisk & skaldjur, Salad, Sallad, Sallader
Kök: Asiatiskt, Skandinaviskt
Keyword: gott tonfiskrecept, keto recept
Yield: 2 portioner
Calories: 217kcal
Author: LC AVENUE

Materials

  • 1 burk tonfisk i olivolja
  • 1 msk majonnäs
  • 1 st ägg
  • ½ tsk tabasco
  • Salt och peppar
  • Salladsblad
  • Srirachamajonnäs
  • Salladslök skivad
  • Röd chili skivad

Instruktioner

  • Blanda ihop tonfisk med ägg, 1 msk majonnäs, ägg, tabasco, salt och peppar.
  • Forma till lika stora bollar.
  • Värm en stekpanna med lite olivolja.
  • Stek några minuter på varje sida tills de blivit gyllenbruna.
  • Servera i en skål med salladsblad, toppa med salladslök, chili och srirachamajonnäs.

Nutrition

Kalorier: 217kcal | Kolhydrater: 0,1g | Protein: 25g | Fett: 12g | Fiber: 0,01g