Heta tonfiskbullar med srirachamajonnäs
Variant på köttbullar kan ju behövs ibland. Dessa proteinrika tonfiskbullar passar perfekt ihop med sallad och srirachamajonnäs.
Total tid20 minuter minuter
Måltid: Fisk & skaldjur, Salad, Sallad, Sallader
Kök: Asiatiskt, Skandinaviskt
Keyword: gott tonfiskrecept, keto recept
Yield: 2 portioner
Calories: 217kcal
Author: LC AVENUE
- 1 burk tonfisk i olivolja
- 1 msk majonnäs
- 1 st ägg
- ½ tsk tabasco
- Salt och peppar
- Salladsblad
- Srirachamajonnäs
- Salladslök skivad
- Röd chili skivad
Blanda ihop tonfisk med ägg, 1 msk majonnäs, ägg, tabasco, salt och peppar.
Forma till lika stora bollar.
Värm en stekpanna med lite olivolja.
Stek några minuter på varje sida tills de blivit gyllenbruna.
Servera i en skål med salladsblad, toppa med salladslök, chili och srirachamajonnäs.
Kalorier: 217kcal | Kolhydrater: 0,1g | Protein: 25g | Fett: 12g | Fiber: 0,01g