Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
4
av
3
röster
Heta stekta shiratakinudlar
Förberedelser
5
minuter
minuter
Active Time
5
minuter
minuter
Total tid
10
minuter
minuter
Måltid:
Tillbehör
Yield:
2
Author:
Lari Salminen
Materials
2
paket
shiratakinudlar
2
msk
tamarisoja
2
msk
sesamolja
1
tsk
sambal oelek
10
g
vitlök
1
msk
äppelcidervinäger
Instruktioner
Skölj av nudlarna ordentligt i kallt vatten.
Ta en stekpanna/wokpanna och häll i oljan. Hacka vitlöken och fräs den i oljan tillsammans med sambal oeleken.
Slå på nudlarna (som fått rinna av ordentligt) och stek på dem en liten stund.
Häll över soja och vinäger och blanda ihop. Rör runt tills det att det knappt är någon vätska kvar, då är de klara att serveras.