Go Back
+ servings
Stekta shirataki-nudlar i en svart stekpanna med en gyllene färg och vitlöksskivor.
Print
4 av 3 röster

Heta stekta shiratakinudlar

Förberedelser5 minuter
Active Time5 minuter
Total tid10 minuter
Måltid: Tillbehör
Yield: 2
Author: Lari Salminen

Materials

  • 2 paket shiratakinudlar
  • 2 msk tamarisoja
  • 2 msk sesamolja
  • 1 tsk sambal oelek
  • 10 g vitlök
  • 1 msk äppelcidervinäger

Instruktioner

  • Skölj av nudlarna ordentligt i kallt vatten.
  • Ta en stekpanna/wokpanna och häll i oljan. Hacka vitlöken och fräs den i oljan tillsammans med sambal oeleken.
  • Slå på nudlarna (som fått rinna av ordentligt) och stek på dem en liten stund.
  • Häll över soja och vinäger och blanda ihop. Rör runt tills det att det knappt är någon vätska kvar, då är de klara att serveras.