Go Back
+ servings
En hög med heta ostchips bredvid en grön skål med dipp på en träyta.
Print
4,65 av 17 röster

Heta ostchips

Förberedelser5 minuter
Active Time10 minuter
Total tid15 minuter
Måltid: Buffé/plockmat, Snacks & tilltugg, Tillbehör
Yield: 2
Author: Lari Salminen

Materials

  • 100 g riven ost
  • 1 msk jalapeños (finhackade)
  • 1 krm paprikapulver

Instruktioner

  • Blanda ihop ingredienserna i en bunke.
  • Gör små högar på en plåt med bakplåtspapper på. Antingen 6 lite större högar eller så gör du kanske 12 små högar.
  • Ställ in i ugnen på 225 grader i cirka 10-15 minuter. De skall smälta ordentligt och ha fått lite färg. Du får hålla koll på dem så att de inte bränns. Ju längre du kör dem, desto mer krispiga blir de.
  • Ta ut dem och låt svalna.