Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Inga röster än
Het limescampi
Förberedelser
30
minuter
minuter
Active Time
5
minuter
minuter
Total tid
35
minuter
minuter
Måltid:
Fisk & skaldjur, Förrätt, Grillat, Lättlagat
Yield:
4
Author:
Lari Salminen
Materials
400
g
scampi (rå)
15
g
vitlök
1
msk
sambal oelek
2
msk
olja
1
st
lime
0,5
tsk
salt
Instruktioner
Skala scampin när den är rå. Lägg i en bunke.
Pressa vitlöken och riv skalet av limen. Det är bara det yttersta gröna du skall ha på skalet. Pressa saften ur limen.
Blanda ihop alla ingredienser tillsammans med scampin och låt stå 20-30 minuter.
Grilla på hög värme någon minut på varje sida. Servera direkt!