Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Inga röster än
Hannahs lättbakade lchf-fröbröd
Förberedelser
10
minuter
minuter
Active Time
10
minuter
minuter
Total tid
20
minuter
minuter
Måltid:
Bröd & kex
Yield:
10
Author:
Lari Salminen
Materials
3
st
ägg
2
msk
crème fraiche
1
nypa
salt
1,5
msk
majonnäs
1,,5
tsk
bakpulver
3,5
dl
riven ost
1,5
dl
pumpakärnor
1
dl
Solroskärnor
1
dl
linfrön
0,5
dl
psylliumfrön (mörka)
1
dl
mandelmjöl
Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader.
Vispa ihop crème fraiche, majonnäs och ägg till en klumpfri smet.
Blanda ner den rivna osten.
Blanda de torra ingredienserna i en bunke och blanda sedan ner i smeten.
Häll ut smeten på en plåt med bakplåtspapper på. Smeta ut den med en slickepott till lagom storlek, cirka 1 cm tjockt blir bra.
Ställ in mitt i ugnen och grädda cirka 10-12 minuter. Har du inte varmluft kanske du får grädda det lite längre.