Go Back
+ servings
En tallrik med halloumibrod, varav ett är smurt med smör och örter.
Print
3,92 av 12 röster

Halloumibröd 2.0

En uppdaterad version av det omåttligt populära halloumibrödet som så många har bakat och älskat. Perfekt för dig som äter lchf eller keto.
Förberedelser5 minuter
Active Time15 minuter
Total tid20 minuter
Måltid: Bröd & kex, Frukost
Yield: 8
Author: @lchfchristine

Materials

  • 200 g Halloumi
  • 3 st Medelstora ägg
  • 1 dl Mandelmjöl
  • 1 msk Kokosmjöl
  • 1,5 tsk Fiberhusk

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 200°c (något högre om det ej är varmluft)
  • Riv halloumin på den fina sidan av rivjärnet
  • Rör ner de torra ingredienserna i osten
  • Knäck i äggen och rör ihop väl. Låt vila ett par minuter
  • Forma 8 platta bröd på en plåt med bakplåtspapper
  • Toppa med valfri topping. Tex sesamfrön, timjan, rosmarin, solrosfrön, vallmofrön osv.
  • Grädda i 12-15 min tills de blivit gyllene. Ta ut och låt svalna
  • Servera och njut!
    En hög av halloumibrod med örter, med en skiva smör på en tallrik.

Nutrition

Kolhydrater: 1g