Halloumibröd 2.0
En uppdaterad version av det omåttligt populära halloumibrödet som så många har bakat och älskat. Perfekt för dig som äter lchf eller keto.
Förberedelser5 minuter minuter
Active Time15 minuter minuter
Total tid20 minuter minuter
Måltid: Bröd & kex, Frukost
Yield: 8
Author: @lchfchristine
- 200 g Halloumi
- 3 st Medelstora ägg
- 1 dl Mandelmjöl
- 1 msk Kokosmjöl
- 1,5 tsk Fiberhusk
Sätt ugnen på 200°c (något högre om det ej är varmluft)
Riv halloumin på den fina sidan av rivjärnet
Rör ner de torra ingredienserna i osten
Knäck i äggen och rör ihop väl. Låt vila ett par minuter
Forma 8 platta bröd på en plåt med bakplåtspapper
Toppa med valfri topping. Tex sesamfrön, timjan, rosmarin, solrosfrön, vallmofrön osv.
Grädda i 12-15 min tills de blivit gyllene. Ta ut och låt svalna
Servera och njut!