Go Back
Två bitar grillad halloumi i en airfryer med gyllene yta.
Print
4 av 6 röster

Halloumi i airfryer

Tillaga halloumi i airfryer – enkelt, snabbt och supergott! Få krispig yta och mjuk kärna på bara 15 minuter. Perfekt till snacks, sallad eller som huvudrätt.
Förberedelser2 minuter
Active Time15 minuter
Total tid17 minuter
Måltid: Airfryer, Lättlagat, Snacks & tilltugg
Kök: Skandinaviskt
Keyword: krispig ost, laga mat i airfryer
Author: Lari Salminen

Equipment

  • Airfryer

Materials

  • Halloumi
  • Ev. smaksättning

Instruktioner

  • Ta ut osten ur förpackningen och torka av den från vatten.
  • Tillsätt eventuell smaksättning om du vill ha det. Det kan vara gott att mala lite svartpeppar på, eller kanske tillsätta lite torkade örter. Dock så måste du i så fall trycka till kryddorna lite så att dom fastnar.
  • Lägg osten i korgen på din airfryer. Om du vill, så kan du självklart skära den i skivor eller stavar, vilket kan vara en bra idé om du ska äta halloumin som snacks.
  • Tillaga halloumin i airfryern på 200°C i cirka 12-15 minuter. Vänd på osten efter halva tiden ungefär. Den är klar när den har fått fin färg och krispig yta.