Halloumi i airfryer
Tillaga halloumi i airfryer – enkelt, snabbt och supergott! Få krispig yta och mjuk kärna på bara 15 minuter. Perfekt till snacks, sallad eller som huvudrätt.
Förberedelser2 minuter minuter
Active Time15 minuter minuter
Total tid17 minuter minuter
Måltid: Airfryer, Lättlagat, Snacks & tilltugg
Kök: Skandinaviskt
Keyword: krispig ost, laga mat i airfryer
Author: Lari Salminen
Ta ut osten ur förpackningen och torka av den från vatten.
Tillsätt eventuell smaksättning om du vill ha det. Det kan vara gott att mala lite svartpeppar på, eller kanske tillsätta lite torkade örter. Dock så måste du i så fall trycka till kryddorna lite så att dom fastnar.
Lägg osten i korgen på din airfryer. Om du vill, så kan du självklart skära den i skivor eller stavar, vilket kan vara en bra idé om du ska äta halloumin som snacks.
Tillaga halloumin i airfryern på 200°C i cirka 12-15 minuter. Vänd på osten efter halva tiden ungefär. Den är klar när den har fått fin färg och krispig yta.