Griljerad julskinka
Klart att du ska äta griljerad julskinka även om du äter glutenfritt eller lchf. Här har du ett recept som blir kanonbra! God jul!
Förberedelser5 minuter minuter
Active Time10 minuter minuter
Total tid15 minuter minuter
Måltid: Högtider (Jul, påsk, midsommar), Julrecept, Kött, Lättlagat
Yield: 10
Author: Lari Salminen
- 1 st äggula
- 3 msk dijonsenap
- 1 nypa nymalen svartpeppar
- 3 msk pofiber
- 20 st hela kryddnejlikor Valfritt
Blanda ihop äggula, senap och svartpeppar.
Bred ut blandningen ovanpå skinkan.
Strö ett jämnt lager med pofiber över senapen och tryck ner lite nejlikor i ett vackert mönster om du vill ha det.
Ställ in i ugnen på 200 grader i 10-15 minuter tills den har fått fin färg. Var försiktig så att den inte bränns vid.