Go Back
+ servings
En hög med grekiska matmuffins på en träskärbräda.
Print
5 av 1 röst

Grekiska matmuffins

Förberedelser10 minuter
Active Time15 minuter
Total tid25 minuter
Måltid: Buffé/plockmat, Lättlagat, Snabbmat
Yield: 6
Author: Lari Salminen

Materials

  • 1 tsk torkad timjan
  • 1 krm nymalen svartpeppar
  • 1 tsk paprikapulver
  • 24 st oliver
  • 50 g soltorkade tomater i olja
  • 100 g fetaost
  • 1 dl Grädde
  • 5 st ägg
  • 150 g riven ost

Instruktioner

  • Blanda ihop alla ingredienser förutom oliverna. Smula ner fetaosten så den blir lite mindre och hacka tomaterna innan.
  • Häll upp i muffinsformar och peta ner två stycken oliver i varje form.
  • Grädda i ugnen på 175 grader i cirka 15 minuter tills de har fått en fin färg och de har satt sig helt.