Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
5
av 1 röst
Grekiska matmuffins
Förberedelser
10
minuter
minuter
Active Time
15
minuter
minuter
Total tid
25
minuter
minuter
Måltid:
Buffé/plockmat, Lättlagat, Snabbmat
Yield:
6
Author:
Lari Salminen
Materials
1
tsk
torkad timjan
1
krm
nymalen svartpeppar
1
tsk
paprikapulver
24
st
oliver
50
g
soltorkade tomater i olja
100
g
fetaost
1
dl
Grädde
5
st
ägg
150
g
riven ost
Instruktioner
Blanda ihop alla ingredienser förutom oliverna. Smula ner fetaosten så den blir lite mindre och hacka tomaterna innan.
Häll upp i muffinsformar och peta ner två stycken oliver i varje form.
Grädda i ugnen på 175 grader i cirka 15 minuter tills de har fått en fin färg och de har satt sig helt.