Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
3,67
av
9
röster
Fru Larssons småbröd
Förberedelser
20
minuter
minuter
Active Time
20
minuter
minuter
Total tid
40
minuter
minuter
Måltid:
Bröd & kex, Buffé/plockmat
Yield:
4
Author:
Lari Salminen
Materials
4
st
ägg
2
dl
yoghurtkvarg
0,5
dl
smält smör
5
msk
kokosmjöl
3
msk
pofiber
1,5
msk
fiberhusk
3
msk
mandelmjöl
2,5
tsk
bakpulver
1
nypa
salt
2
msk
sesamfrön att strö på
Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader.
Vispa äggen fluffigt och tillsätt sedan yoghurtkvargen och det smälta smöret.
Blanda ihop de torra ingredienserna, utom sesamfröna. Blanda ner dem i äggvispet.
Låt smeten/degen stå och svälla i cirka 10 minuter.
Forma 8-9 bullar och lägg på en plåt.
Strö lite sesamfrön över.
Grädda i cirka 20 minuter tills de har fått fin färg.