Go Back
Foliegrillad abborre med grönsaker som tomater, lök och kryddor i aluminiumfolie.
Print
Inga röster än

Foliegrillad abborre

Active Time15 minuter
Total tid15 minuter
Måltid: Fisk & skaldjur, Grillat, Lättlagat, Lunch, Middagstips
Author: Lasse

Materials

  • vitt vin
  • grädde
  • smörklickar
  • hackad tomat
  • hackad paprika
  • purjolök
  • timjan
  • gräslök
  • salt
  • peppar

Instruktioner

  • Jag har inte satt ut några mått på hur mycket, utan detta är mer på känsla. Blir oftast bra ändå så våga testa. Ta lite av varje skall vara ett rejält paket ändå.
  • Skär upp alla grönsaker i lagom stora bitar och fisken kan du skära i lite större bitar.
  • Lägg allt i högar på folie och häll på lite vin, kryddor och toppa med några klickar smör.
  • "Knyt ihop" paketen och lägga på grillen, på indirekt värme. Det tar mellan 20-30 minuter på ett ungefär.