Go Back
+ servings
Flera mejerifria muffins i blåa pappersformar med vita prickar på en vit tallrik.
Print
5 av 1 röst

Fluffiga mejerifria muffins

Förberedelser10 minuter
Active Time20 minuter
Total tid30 minuter
Måltid: Bakverk & kakor
Yield: 6
Author: Lari Salminen

Materials

  • 0,75 dl sötning
  • 2 msk mineralvatten (naturell)
  • 3 st ägg
  • 2 tsk bakpulver
  • 0,75 dl kokosmjöl

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175 grader.
  • Ta en muffinsplåt och lägg i vanliga muffinsformar.Blanda kokosmjöl och bakpulver i en skål.
  • Vispa ägg, mineralvatten och sötningsmedel tills det är ordentligt blandat.
  • Vispa ner mjölet och bakpulvret i äggblandningen och vispa tills det är slätt.
  • Fördela smeten i muffinsformarna (6 st).
  • Ställ in i ugnen och grädda i cirka 20 minuter. Testa genom att trycka en tandpetare i mitten av en muffin. Om tandpetare än torr när du drar ut den är det klart, har den smet på sig behöver det gräddas lite till.