Go Back
+ servings
Två chokladcrêpes rullade och strödda med socker, serverade med hallon och grädde.
Print
Inga röster än

Ekofilosophies chokladcrêpes

Förberedelser10 minuter
Active Time5 minuter
Total tid15 minuter
Måltid: Efterrätter, Sötsaker
Yield: 1
Author: Lari Salminen

Materials

  • 2 st ägg
  • 1 tsk kakaopulver
  • 0,5 tsk fiberhusk
  • 1,5 tsk kokosmjöl
  • 2 msk smält smör
  • 0,5 krm kanel
  • 0,5 krm malen kryddnejlika
  • 0,5 krm malen kardemumma
  • 0,5 krm malen ingefära
  • 0,5 msk sötning

Instruktioner

  • Vispa ihop alla ingredienser utom smöret och sötningen.
  • Smält smöret i en kastrull och vispa ner hälften i smeten. Låt stå några minuter.
  • Stek en stor tunn pannkaka så att den får vacker färg på båda sidor,
  • Lägg upp pannkakan på en tallrik och pensla på det sista smöret. Rulla ihop till en rulle och strö lite sötströ över den. Dela den i två bitar och lägg upp på en tallrik. Lägg på en klick grädde och sedan lite färska bär.