Go Back
+ servings
Tallrik med kycklingrätt i sås, ris och grönsaker på sidan.
Print
Inga röster än

Davinas Tikka Masala med purepasta ris

Förberedelser5 minuter
Active Time30 minuter
Total tid35 minuter
Måltid: Grytor
Yield: 4
Author: Davinas keto

Materials

  • 3 Kycklingfilé
  • 1 Burk kokosmjölk el grädde
  • 2 Lök
  • 4 Vitlöksklyftor
  • 1 Zucchini
  • 1 Aubergine
  • 4 msk Tikka masala pulver
  • 1 Kyckling buljong tärning
  • 2 msk salt
  • 1 Röd paprika
  • 3 dl Turkiskyorgurt
  • 50 g Fetaost
  • Olivolja att steka i.
  • 2 msk Lime juice

Instruktioner

  • Skär löken och vitlöken och stek på medelvärme i några min.
  • Strimla kycklingen och tillsätt med löken och vitlöken. Skär buljongtärningen och lägg ner i kycklingen och stek allt tillsammans till kycklingen är genom stekt.
    Kokta kycklingbitar och lök i en grå gryta på en spis.
  • Skär zucchinin och auberginen och stek i en stekpanna.
    En blandning av skivade grönsaker som zucchini och aubergine i en stekpanna.
  • Tillsätt masalapulver, lime juice och kokosmjölk till kycklingen och låt puttra ihop tillsätt lite salt och smaka av.
    Kryddig kycklingrätt med bitar av kyckling, paprika och koriander i en sås.

Fetaost sås

  • Tärna fetaosten och pressa ner 2 vitlöksklyftor och lite salt samt fetaosten i turkiskyorgurten. Smaka av.
    Skål med gräddfil och tärnad ost i bitar, med en sked som ligger i skålen.

Purepasta ris.

  • Skölj i 2 min och värm. Färdig att äta!
    Förpackning av ekologisk Pure Rice, en risalternativ gjord av konjakrot, med en skål med ris på framsidan.
  • Färdigt att äta!! Super gott!