Sätt ugnen på 180 grader.
Lägg folie eller bakpapper i en form på ca 20 x 20 cm. Smörj.
Rosta kokosflingorna och blanda sedan alla ingredienser till smördegen i en matberedare med knivar. Kör tills allt har gått ihop.
Tryck ut i form.
Grädda i ca 20 minuter, håll koll så det inte bränns.
Fyllningen
Under tiden botten gräddas, blanda ihop ingredienserna till fyllningen till en slät smet.
Montering
Ta ut smördegen och häll fyllningen ovanpå.
Grädda i ca 20 minuter.
Låt svalna (ställ gärna kallt i en timmes tid) och skär sedan lagom bitar.
10 bitar för en dessert och i 20 bitar för en (i mitt tycke) lagom godbit.
Pudra med florsocker eller Sukrin Melis eller varför inte kokosflingor?
Servera gärna lite kokosgrädde till (Garants behöver man inte vispa) eller vispad grädde.