Go Back
+ servings
En stapel av majsbröd med en gyllenbrun yta på en ljus bakgrund.
Print
2,78 av 9 röster

Christines Stekpannebröd

Förberedelser5 minuter
Active Time5 minuter
Total tid10 minuter
Måltid: Bröd & kex
Yield: 5
Author: @lchfchristine

Materials

  • 0,75 dl mandelmjöl
  • 1 dl pofiber
  • 3 msk kokosmjöl
  • 1,5 msk rapsolja
  • 1,5 dl vatten
  • 1 msk fiberhusk
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5-1 tsk anis

Instruktioner

  • Blanda alla ingredienser i en bunke och låt vila några minuter.
  • Dela degen i fem bollar.
  • Platta försiktigt ut varje boll till ca 8-10 cm i diameter.
  • Använd stekspade för att lägga ner den i pannan.
  • Stek i torr panna på medelvärme ett par minuter på varje sida tills den fått fin färg.