Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
2,78
av
9
röster
Christines Stekpannebröd
Förberedelser
5
minuter
minuter
Active Time
5
minuter
minuter
Total tid
10
minuter
minuter
Måltid:
Bröd & kex
Yield:
5
Author:
@lchfchristine
Materials
0,75
dl
mandelmjöl
1
dl
pofiber
3
msk
kokosmjöl
1,5
msk
rapsolja
1,5
dl
vatten
1
msk
fiberhusk
0,5
tsk
salt
0,5-1
tsk
anis
Instruktioner
Blanda alla ingredienser i en bunke och låt vila några minuter.
Dela degen i fem bollar.
Platta försiktigt ut varje boll till ca 8-10 cm i diameter.
Använd stekspade för att lägga ner den i pannan.
Stek i torr panna på medelvärme ett par minuter på varje sida tills den fått fin färg.