Go Back
+ servings
En plåt med LCHF biskvier täckta med mörk choklad, placerade på ett silverfat.
Print
3,69 av 32 röster

Chokladbiskvier

Supergoda chokladbiskvier som passar dig som äter lchf, keto eller bara vill minska ner på kolhydrater och socker. Glutenfritt och sockerfritt!
Active Time1 timme 30 minuter
Total tid1 timme 30 minuter
Måltid: Bakverk & kakor
Yield: 18
Author: @mittsockerfrialiv

Materials

Biskvibottnar

  • 4 st Äggvitor
  • 4 dl Mandelmjöl
  • 1 dl sötning

Smörkräm

  • 150 g Smör
  • 0,5 dl sötning
  • 1 st Äggula
  • 3 tsk Kakao

Chokladöverdrag

  • 130 g Mörk choklad

Instruktioner

Biskvibottnar

  • Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ihop äggvitor, mandelmjöl och sötströ. Forma lagom stora biskvier och lägg på bakplåtspapper. Grädda i 10-15 min tills de är gyllene. Låt svalna på galler.

Smörkräm

  • Rör ihop rumsvarmt smör med sötströ, kakao och äggula till en jämn kräm.

Montering

  • Lägg en klick smörkräm på undersidan av den kalla bottnen och forma den jämn. Ställ kallt i någon timme. Smält chokladen och doppa försiktigt biskvierna. Låt kallna.