Go Back
Skålar med olika typer av torkade snacks, inklusive små runda och ovala bitar.
Print
3,06 av 52 röster

Cheese Pops / Poppad ost

Cheese pops är naggande goda ostsnacks som passar lika bra till fredagsmyset som till salladen! Perfekt lchfalternativ till vanliga ostbågar!
Förberedelser10 minuter
Active Time1 timme 10 minuter
Total tid1 timme 20 minuter
Måltid: Snacks & tilltugg
Author: @lchfchristine

Materials

  • 100 g Ost

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 100°c och lägg bakplåtspapper på en plåt
  • Skär osten i små kuber, ca 0,5 cm x 0,5 cm och fördela ut på plåten med lite mellanrum mellan varje kub
  • Torka osten i ugnen med luckan på glänt i ca 60-70 min.
  • Stäng ugnsluckan och öka till 200°c. Grädda i ytterligare 5-7 min tills du ser att osten antingen poppat eller puffat upp sig.
  • Ta ut plåten och låt dem svalna helt