Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Inga röster än
Basilikamarinad
Förberedelser
5
minuter
minuter
Active Time
5
minuter
minuter
Total tid
10
minuter
minuter
Måltid:
Grillat, Marinader
Yield:
4
Author:
Lari Salminen
Materials
1
msk
olivolja
1
msk
rödvinsvinäger
1
msk
färsk basilika, hackad
1
msk
hackad rödlök
2
tsk
salt
1
tsk
hel svartpeppar
1
st
vitlöksklyfta
Instruktioner
Hacka/pressa vitlöken och blanda ihop samtliga ingredienser i en tjock påse.
Lägg i köttet och blanda runt det i påsen. Knyt ihop och förvara i kylen minst 3 timmar men gärna längre. Glöm inte bort att vända på påsen ibland.
Ta ut köttet i från kylen i god tid så det inte är kylskåpskallt när du skall grilla.