Go Back
+ servings
En bild med texten 'Ingen bild tillgänglig' i grått och vitt.
Print
Inga röster än

Basilikamarinad

Förberedelser5 minuter
Active Time5 minuter
Total tid10 minuter
Måltid: Grillat, Marinader
Yield: 4
Author: Lari Salminen

Materials

  • 1 msk olivolja
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • 1 msk färsk basilika, hackad
  • 1 msk hackad rödlök
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk hel svartpeppar
  • 1 st vitlöksklyfta

Instruktioner

  • Hacka/pressa vitlöken och blanda ihop samtliga ingredienser i en tjock påse.
  • Lägg i köttet och blanda runt det i påsen. Knyt ihop och förvara i kylen minst 3 timmar men gärna längre. Glöm inte bort att vända på påsen ibland.
  • Ta ut köttet i från kylen i god tid så det inte är kylskåpskallt när du skall grilla.