Go Back
+ servings
Fyra baconlindade omelettrullar med grönsaker på en skärbräda.
Print
4,50 av 2 röster

Baconlindade omelettrullar

Förberedelser10 minuter
Active Time35 minuter
Total tid45 minuter
Måltid: Buffé/plockmat, Lättlagat, Snacks & tilltugg
Yield: 2
Author: Lari Salminen

Materials

  • 4 st Ägg
  • 50 g Röd paprika
  • 50 g Gul paprika
  • 6 st Bacon (skivor)
  • 1 tsk Olivolja
  • 30 g Mozzarellaost (riven)
  • 2 msk Persilja
  • 1/2 tsk Chili flakes
  • 1 nypa Salt
  • 1 nypa Svartpeppar (nymalen)

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 180 grader.
  • Skär paprikan i små tärningar, cirka 0,5x0,5 cm.
  • Blanda ihop paprika, ägg, salt och peppar. Vispa ihop lite.Värm olivoljan i en stekpanna och häll på äggsmeten så att den fördelas jämnt i pannan. Lägg på ett lock och låt stå på mediumvärme i 4-5 minuter.
  • Lägg omeletten på en skärbräda och strö ost, persilja och chili flakes över den.
  • Rulla ihop till en rulltårta och skär upp den i 6 lika stora snurror.
  • Rulla en baconskiva runt varje snurra och sätt en tandpetare igenom den så att den håller ihop.
  • Placera dem i en ugnsfast form och ställ in i ugnen i 25 minuter.
  • Ta ut och servera direkt.