Lägg ut plastfolie på en bänk och täck med bacon. Tänk på att ha gott om plastfolie så att man kan rulla ihop allt sedan. Det skall bli två stycken rullar så ett paket bacon till en rulle.
Skär filéerna på mitten längs med, så att de går att vika upp. Det skall bli som en fjäril, dvs du ska inte skära helt igenom.
Lägg filéerna i en plastpåse, en i taget och banka ut så tunt du bara kan. Du kan använda undersidan av en kastrull eller en hederlig köttbankare. Lägg kycklingen så att den täcker baconet.
När du gjort så med alla filéer och du har två stycken fyrkantiga tavlor så ska vi göra fyllningen.
Kör fetaost, oliver, ajvar och äggulor i en matberedare så att det blir en slät kräm.
Bred ut smeten på kycklingen i ett jämnt lager.
Nu är det dags att rulla ihop det hela. Ta tag i plasten på en sida och börja rulla ihop kycklingen så att det blir till en rulle. Försök att rulla ihop den så kompakt som möjligt. När du har rullat ihop hela så snurrar du ihop ändarna på plasten så att det hela försluts.
Lägg rullarna på en plåt och sätt in dem i ugnen på 100 grader.
Låt dem stå i ugnen cirka en timme, men med tanke på att det är kyckling vi har att göra med så är det bäst att använda en stektermometer och se så att innertemperaturen är 75 grader.i:9a
Ta ut rullarna och låt dem stå och svalna av lite i 15 minuter.i:10a
Ta bort plasten och stek på rullarna i stekpanna med lite olivolja och smör tills de har fått en fin färg. Om de inte får plats i stekpannan så går det bra att dela dem på mitten.i:11a
När de har fått färg är det bara att plocka upp dem och skära upp i fina bitar, cirka 2 cm tjocka.