Go Back
+ servings
En tallrik med bacon och en krämig sås, garnerad med grönsaker, placerad på en fönsterbräda.
Print
Inga röster än

Bacon och ädelostsås med shiratakinudlar

Förberedelser5 minuter
Active Time15 minuter
Total tid20 minuter
Måltid: Kött, Lättlagat
Yield: 2
Author: Lari Salminen

Materials

  • 140 g bacon
  • 30 g gul lök (finhackad)
  • 2 dl Crème fraiche
  • 1 dl vispgrädde
  • 150 g ädelost
  • 0,5 tsk paprikapulver
  • 300 g shiratakinudlar
  • 30 g smör till stekning

Instruktioner

  • Strimla baconet och stek den tillsammans med löken i lite smör.
  • Tillsätt övriga ingredienser utom nudlarna och låt det hela koka ihop till en lagom tjock konsistens.
  • Skölj av nudlarna ordentligt under kallt vatten och lägg den sedan några minuter i kokande vatten.
  • Häll av nudlarna i ett durkslag och servera sedan allt.