Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Inga röster än
Bacon och ädelostsås med shiratakinudlar
Förberedelser
5
minuter
minuter
Active Time
15
minuter
minuter
Total tid
20
minuter
minuter
Måltid:
Kött, Lättlagat
Yield:
2
Author:
Lari Salminen
Materials
140
g
bacon
30
g
gul lök (finhackad)
2
dl
Crème fraiche
1
dl
vispgrädde
150
g
ädelost
0,5
tsk
paprikapulver
300
g
shiratakinudlar
30
g
smör till stekning
Instruktioner
Strimla baconet och stek den tillsammans med löken i lite smör.
Tillsätt övriga ingredienser utom nudlarna och låt det hela koka ihop till en lagom tjock konsistens.
Skölj av nudlarna ordentligt under kallt vatten och lägg den sedan några minuter i kokande vatten.
Häll av nudlarna i ett durkslag och servera sedan allt.