Go Back
+ servings
Halverad avokado fylld med äggsallad och svartpeppar på en svart tallrik.
Print
3,80 av 5 röster

Avokado med ägg- och tonfiskröra

Förberedelser5 minuter
Active Time5 minuter
Total tid10 minuter
Måltid: Fisk & skaldjur, Frukost, Lättlagat, Lunch, Såser & röror
Yield: 2
Author: Anna-Karin M

Materials

  • 2 Avocado
  • 2 Hårdkokta kalla ägg
  • 1 Liten burk tonfisk i olja (95 gram)
  • 0,5 dl Citronmajonäs
  • O,5 dl Gräddfil
  • 15 st små kapris
  • 2 tsk Dijonsenap
  • Salt & svartpeppar

Instruktioner

  • Använda en äggskärare att dela äggen med, först Åt det ena och sedan åt det andra hållet.
  • Lägg ägghacket i en skål stor nog att rymma övriga ingredienser till röran.
  • Häll av den mesta oljan av tonfisken, blir det lite kvar gör det inget. Blanda alla ingredienser i röran, smaka dig fram till hur mkt salt och peppar du vill ha.
  • Dela avokado på mitten, fyll generöst med röran och lägg även gärna extra klick vid sidan av. Toppa med lite färskmalen svartpeppar.